Niže cene u Jatu za egzitovce

Bez autora
Jun 21 2010

Nacionalni avio-prevoznik „Jat ervejz” i organizatori Exita za posetioce Exit festivala koji odluče da u Srbiju doputuju preko beogradskog aerodroma „Nikola Tesla” organizovali su specijalne letove iz više od 30 evropskih destinacija po povlašćenim cenama.Cilj akcije, koju su podržali i Ministarstvo ekonomije i Turistička organizacija Srbije, jeste da umesto aerodroma u okruženju i prevoza stranim avio-kompanijama posetioci Exita koriste usluge našeg nacionalnog avioprevoznika, te da sleću direktno u srpsku prestonicu...

Niže cene u Jatu za egzitovceNacionalni avio-prevoznik „Jat ervejz” i organizatori Exita za posetioce Exit festivala koji odluče da u Srbiju doputuju preko beogradskog aerodroma „Nikola Tesla” organizovali su specijalne letove iz više od 30 evropskih destinacija po povlašćenim cenama.

Cilj akcije, koju su podržali i Ministarstvo ekonomije i Turistička organizacija Srbije, jeste da umesto aerodroma u okruženju i prevoza stranim avio-kompanijama posetioci Exita koriste usluge našeg nacionalnog avioprevoznika, te da sleću direktno u srpsku prestonicu.

Istraživanje koje su Ministarstvo ekonomije i Exit tim sproveli tokom prošlogodišnjeg festivala pokazalo je da „egzitovci” Srbiji i domaćem turizmu donesu oko 10 miliona evra svake godine.

- U saradnji s Jatom omogućili smo specijalne letove iz skoro svake evropske metropole za Exit po cenama i do 70 odsto jeftinijim od redovnih. Po specijalnim cenama moći će da se putuje iz Londona, Brisela, Amsterdama, Moskve, Stokholma, Pariza, Rima, Beča, Atine - objašnjava Dušan Kovačevic, osnivač Exita.

Zajednička saradnja ima za cilj da se iskoristi brend Exita i da mladi ljudi iz inostranstva postanu novi i trajni korisnici usluga Jata. Akcija se ovde neće prekinuti jer nacionalni avio-prevoznik namerava da beneficirane letove sa produženim boravkom organizuje i posle Exita.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik